پیش غذاهای ساده و خوشمزه: گلچینی از تجربیات نی نی سایت
پیدا کردن یک پیش غذای ساده و سریع که هم خوشمزه باشد و هم مهمانها را راضی کند، همیشه دغدغه است. برای همین، گشتی در نی نی سایت زدیم و بهترین و پرطرفدارترین پیش غذاهای سادهای که مادران با تجربه به اشتراک گذاشته بودند را برای شما جمع آوری کردیم.

این لیست میتواند ایده های خوبی برای شما باشد تا یک پیش غذای ساده و سریع برای مهمانی های خود تهیه کنید.
30 ایده پیش غذای ساده و سریع از نی نی سایت
1. ماست و خیار قالبی
ماست چکیده، خیار رنده شده، شوید و نعنا خشک، کمی گردو خرد شده و نمک و فلفل را مخلوط کنید. داخل قالب بریزید و در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. میتوانید از کمی پودر ژلاتین برای استحکام بیشتر استفاده کنید. تزئین با گل محمدی خشک یا خیار حلقه ای. به جای شوید و نعنا از سبزیجات معطر دیگر هم میتوانید استفاده کنید. افزودن سیر رنده شده طعم بهتری به آن می دهد. میتوانید از ماست یونانی هم استفاده کنید. قبل از سرو، قالب را کمی در آب گرم نگه دارید تا راحت تر جدا شود.
2. سالاد الویه قیفی
سالاد الویه را آماده کنید و با ماسوره داخل قیف های نان بستنی بریزید. میتوانید از نان های مینیاتوری هم استفاده کنید. تزئین با خیارشور نگینی یا گوجه گیلاسی. میتوانید از سیب زمینی و تخم مرغ پخته شده در الویه استفاده کنید. برای طعم بهتر از سس مایونز کم چرب استفاده کنید. قبل از سرو در یخچال قرار دهید تا خنک شود. میتوانید به جای قیف از نان تست به شکل لقمه استفاده کنید.
3. رول سوسیس
خمیر یوفکا را باز کنید، روی آن سس کچاپ بمالید و سوسیس حلقه شده را بچینید. رول کنید و در فر بپزید. میتوانید از پنیر پیتزا هم استفاده کنید. به جای سوسیس میتوانید از کالباس هم استفاده کنید. میتوانید روی رول ها کمی کنجد بپاشید. دمای فر 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه مناسب است. رول ها را بعد از خنک شدن برش بزنید. برای طعم بهتر میتوانید از سس خردل هم استفاده کنید.
4. اسنک تست و پنیر
نان تست را به شکل دلخواه برش بزنید، روی آن پنیر خامه ای بمالید و با خیار و گوجه فرنگی تزئین کنید. میتوانید از سبزیجات معطر هم استفاده کنید. به جای پنیر خامه ای میتوانید از پنیر لبنه هم استفاده کنید. از گوجه گیلاسی برای تزئین میتوانید استفاده کنید. برای طعم بهتر میتوانید از زیتون هم استفاده کنید. قبل از سرو کمی پودر آویشن روی آن بپاشید. میتوانید از پنیر پیتزا هم برای این اسنک استفاده کنید.
5. بورک اسفناج
اسفناج پخته شده را با پنیر فتا و گردو مخلوط کنید و داخل خمیر یوفکا بپیچید و در فر بپزید. میتوانید از تخم مرغ هم در مواد میانی استفاده کنید. به جای پنیر فتا میتوانید از پنیر ریکوتا هم استفاده کنید. میتوانید روی بورک ها کمی سیاه دانه بپاشید. دمای فر 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه مناسب است. بورک ها را بعد از خنک شدن برش بزنید. از فلفل دلمه ای رنگی خرد شده هم میتوانید در این پیش غذا استفاده کنید.
6. مینی پیتزا
نان تست را به شکل دلخواه برش بزنید، روی آن سس گوجه فرنگی بمالید و با مواد دلخواه (فلفل دلمه ای، قارچ، ذرت، زیتون، سوسیس) بپوشانید و پنیر پیتزا بریزید و در فر بپزید. میتوانید از خمیر پیتزا آماده هم استفاده کنید. به جای سس گوجه فرنگی میتوانید از سس پستو هم استفاده کنید. میتوانید روی پیتزا ها کمی آویشن بپاشید. دمای فر 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه مناسب است. مینی پیتزا ها را بعد از خنک شدن سرو کنید. بهرهگیری از قارچ ورقه شده طعم خوبی به آن می دهد.
7. سالاد ماکارونی قالبی
سالاد ماکارونی را آماده کنید و داخل قالب بریزید و در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. میتوانید از ژلاتین برای استحکام بیشتر استفاده کنید. تزئین با خیارشور نگینی یا گوجه گیلاسی. میتوانید از ماکارونی های شکلی استفاده کنید. برای طعم بهتر از سس مایونز کم چرب استفاده کنید. قبل از سرو، قالب را کمی در آب گرم نگه دارید تا راحت تر جدا شود. میتوانید به سالاد ماکارونی کمی کالباس خرد شده هم اضافه کنید.
8. دیپ اسفناج و آرتیشو
اسفناج و آرتیشو پخته شده را با پنیر خامه ای، سس مایونز، سیر و ادویه مخلوط کنید و با نان تست سرو کنید. میتوانید از فلفل قرمز هم استفاده کنید. به جای پنیر خامه ای میتوانید از ماست یونانی هم استفاده کنید. برای طعم بهتر از آبلیمو تازه استفاده کنید. میتوانید داخل فر گرم کنید. دیپ را در ظرف مناسب سرو بریزید و تزئین کنید. به جای نان تست میتوانید از چیپس هم استفاده کنید.
9. توپک های خرما و گردو
خرما بدون هسته را با گردو خرد شده و دارچین مخلوط کنید و به شکل توپک درآورید. میتوانید داخل پودر نارگیل یا کنجد بغلتانید. به جای دارچین میتوانید از هل هم استفاده کنید. برای طعم بهتر از کره بادام زمینی هم میتوانید استفاده کنید. توپک ها را در یخچال نگهداری کنید. میتوانید از پسته خرد شده هم برای تزیین استفاده کنید. افزودن کمی زنجبیل طعم بی نظیری به این توپک ها می دهد.
10. حمص
نخود پخته شده را با ارده، آبلیمو، سیر و روغن زیتون مخلوط کنید و آسیاب کنید. میتوانید با نان پیتا یا سبزیجات سرو کنید. برای طعم بهتر از زیره هم میتوانید استفاده کنید. میتوانید روی حمص پاپریکا بپاشید. حمص را در ظرف مناسب سرو بریزید و تزئین کنید. برای رقیق کردن حمص میتوانید کمی آب اضافه کنید. به جای نخود میتوانید از باقلا هم برای تهیه این پیش غذا استفاده کنید.
11. سالاد شیرازی
خیار، گوجه فرنگی و پیاز را نگینی خرد کنید و با نعناع خشک، آبلیمو و روغن زیتون مخلوط کنید. میتوانید فلفل دلمه ای هم اضافه کنید. برای طعم بهتر از آبغوره هم میتوانید استفاده کنید. سالاد را قبل از سرو در یخچال بگذارید. به جای نعناع خشک میتوانید از جعفری خرد شده هم استفاده کنید. افزودن کمی آب نارنج طعم دلچسبی به آن می دهد. سالاد شیرازی با پیاز قرمز هم خوشمزه تر است.
12. کشک بادمجان
بادمجان ها را سرخ کنید و با کشک، سیر و نعناع داغ مخلوط کنید. میتوانید گردو خرد شده هم اضافه کنید. برای طعم بهتر از پیاز داغ هم استفاده کنید. میتوانید با نان سرو کنید. کشک بادمجان را در ظرف مناسب سرو بریزید و تزئین کنید. اضافه کردن کمی زعفران طعم بی نظیری به آن می دهد. به جای سرخ کردن بادمجان ها میتوانید آنها را کبابی کنید.
13. سمبوسه
سیب زمینی پخته شده، پیاز داغ، سبزیجات معطر و ادویه را مخلوط کنید و داخل خمیر سمبوسه بپیچید و سرخ کنید. میتوانید از گوشت چرخ کرده هم استفاده کنید. برای طعم بهتر از فلفل قرمز هم میتوانید استفاده کنید. سمبوسه ها را بعد از خنک شدن سرو کنید. میتوانید از خمیر یوفکا هم برای تهیه سمبوسه استفاده کنید. به جای سرخ کردن میتوانید سمبوسه ها را در فر بپزید. بهرهگیری از جعفری و گشنیز خرد شده عطر خوبی به سمبوسه می دهد.
14. میرزا قاسمی
بادمجان ها را کبابی کنید و با گوجه فرنگی، سیر و تخم مرغ مخلوط کنید. میتوانید از رب گوجه فرنگی هم استفاده کنید. برای طعم بهتر از پیاز داغ هم استفاده کنید. میتوانید با نان سرو کنید. میرزا قاسمی را در ظرف مناسب سرو بریزید و تزئین کنید. اضافه کردن کمی فلفل سبز تند به آن طعم دلچسبی می بخشد. به جای کبابی کردن بادمجان ها میتوانید آنها را در فر بپزید.
15. دلمه برگ مو
برگ مو را با برنج، گوشت چرخ کرده، سبزیجات معطر و ادویه پر کنید و بپیچید و بپزید. میتوانید از لپه هم استفاده کنید. برای طعم بهتر از آبغوره هم میتوانید استفاده کنید. دلمه ها را بعد از خنک شدن سرو کنید. اضافه کردن زرشک و کشمش به دلمه آن را خوشمزه تر می کند. برای پخت دلمه میتوانید از قابلمه یا آرام پز استفاده کنید. سس دلمه میتواند شامل رب گوجه فرنگی، شکر و آبلیمو باشد.
16. پیراشکی گوشت
گوشت چرخ کرده را با پیاز داغ، فلفل دلمه ای و ادویه تفت دهید و داخل خمیر پیراشکی بپیچید و سرخ کنید. میتوانید از قارچ هم استفاده کنید. برای طعم بهتر از رب گوجه فرنگی هم میتوانید استفاده کنید. پیراشکی ها را بعد از خنک شدن سرو کنید. میتوانید از خمیر یوفکا هم برای تهیه پیراشکی استفاده کنید. به جای سرخ کردن میتوانید پیراشکی ها را در فر بپزید. اضافه کردن پنیر پیتزا به داخل پیراشکی آن را خوشمزه تر می کند.
17. رولت کوکو سبزی
کوکو سبزی را بپزید و روی آن پنیر خامه ای بمالید و رول کنید و برش بزنید. میتوانید از گردو خرد شده هم استفاده کنید. برای طعم بهتر از سیر هم میتوانید استفاده کنید. رولت ها را قبل از سرو در یخچال بگذارید. میتوانید از ماست چکیده به جای پنیر خامه ای استفاده کنید. اضافه کردن زرشک به کوکو سبزی آن را خوشمزه تر می کند. تزئین رولت با گردو و زرشک جلوه زیبایی به آن می بخشد.
18. فینگرفود مرغ و قارچ
مرغ پخته شده و قارچ تفت داده شده را با پنیر خامه ای و سس مایونز مخلوط کنید و داخل نان تست بریزید و برش بزنید. میتوانید از سبزیجات معطر هم استفاده کنید. برای طعم بهتر از سیر هم میتوانید استفاده کنید. فینگرفود ها را قبل از سرو در یخچال بگذارید. به جای نان تست میتوانید از نان باگت هم استفاده کنید. اضافه کردن ذرت به این فینگرفود آن را خوشمزه تر می کند. تزئین فینگرفود با جعفری خرد شده جلوه زیبایی به آن می بخشد.
19. رول کالباس و پنیر
کالباس را با پنیر ورقه ای بپیچید و برش بزنید. میتوانید از خیارشور و گوجه فرنگی هم استفاده کنید. برای طعم بهتر از سس خردل هم میتوانید استفاده کنید. رول ها را قبل از سرو در یخچال بگذارید. میتوانید از پنیر گودا هم برای این رول ها استفاده کنید. اضافه کردن فلفل دلمه ای رنگی به آن جلوه زیبایی می بخشد. میتوانید از خمیر یوفکا هم برای تهیه این رول ها استفاده کنید.
20. اسپرینگ رول
مواد دلخواه (گوشت چرخ کرده، سبزیجات، قارچ، مرغ) را تفت دهید و داخل خمیر اسپرینگ رول بپیچید و سرخ کنید. میتوانید از نودل هم استفاده کنید. برای طعم بهتر از سس سویا هم میتوانید استفاده کنید. اسپرینگ رول ها را بعد از خنک شدن سرو کنید. میتوانید از خمیر یوفکا هم برای تهیه اسپرینگ رول استفاده کنید. به جای سرخ کردن میتوانید اسپرینگ رول ها را در فر بپزید. اضافه کردن زنجبیل به مواد داخل اسپرینگ رول آن را خوشمزه تر می کند.
21. بروسکتا گوجه فرنگی
نان باگت را برش بزنید و تست کنید. روی آن سیر بمالید و با گوجه فرنگی خرد شده، ریحان و روغن زیتون بپوشانید. میتوانید از پنیر پارمزان هم استفاده کنید. برای طعم بهتر از سرکه بالزامیک هم میتوانید استفاده کنید. بروسکتا را بلافاصله سرو کنید. میتوانید از نان تست هم برای تهیه بروسکتا استفاده کنید. اضافه کردن پیاز قرمز خرد شده به آن طعم دلچسبی می بخشد. بهرهگیری از نان چاودار هم برای تهیه این پیش غذا مناسب است.
22. قارچ شکم پر
ساقه قارچ ها را جدا کنید و داخل آنها را با پنیر خامه ای، سبزیجات معطر و خرده نان پر کنید و در فر بپزید. میتوانید از گوشت چرخ کرده هم استفاده کنید. برای طعم بهتر از سیر هم میتوانید استفاده کنید. قارچ ها را بعد از خنک شدن سرو کنید. میتوانید از پنیر پیتزا هم برای این پیش غذا استفاده کنید. اضافه کردن پیاز داغ به قارچ آن را خوشمزه تر می کند. سس قارچ میتواند شامل خامه و سیر باشد.
23. لقمه های نون و پنیر و سبزی
نان لواش یا تافتون را به صورت لقمه های کوچک برش بزنید و با پنیر و سبزی خوردن (تره، ریحان، تربچه) پر کنید. میتوانید از گردو خرد شده هم استفاده کنید. برای طعم بهتر از خیار و گوجه هم میتوانید استفاده کنید. لقمه ها را قبل از سرو در یخچال بگذارید. میتوانید از پنیر فتا هم برای تهیه این لقمه ها استفاده کنید. اضافه کردن پیازچه به این لقمه ها آن را خوشمزه تر می کند. برای مجلسی تر شدن میتوانید لقمه ها را با خلال دندان تزیین کنید.
24. کلاب ساندویچ
نان تست را با سس مایونز، مرغ پخته شده، کالباس، خیارشور و گوجه فرنگی پر کنید و به صورت مثلثی برش بزنید. میتوانید از تخم مرغ پخته شده هم استفاده کنید. برای طعم بهتر از کاهو هم میتوانید استفاده کنید. کلاب ساندویچ را قبل از سرو در یخچال بگذارید. میتوانید از پنیر گودا هم برای این کلاب ساندویچ استفاده کنید. اضافه کردن فلفل سیاه به این ساندویچ طعم بهتری می دهد. تزئین کلاب ساندویچ با زیتون و گوجه گیلاسی جلوه زیبایی به آن می بخشد.
25. تست آووکادو
نان تست را تست کنید و روی آن آووکادو له شده، نمک و فلفل بمالید. میتوانید از تخم مرغ نیمرو هم استفاده کنید. برای طعم بهتر از آبلیمو هم میتوانید استفاده کنید. تست آووکادو را بلافاصله سرو کنید. میتوانید از پنیر فتا هم برای تهیه این پیش غذا استفاده کنید. اضافه کردن پیاز قرمز خرد شده به آن طعم دلچسبی می بخشد. تزئین تست آووکادو با دانه چیا جلوه زیبایی به آن می بخشد.
26. کوکو سیب زمینی
سیب زمینی پخته و رنده شده را با تخم مرغ، پیاز رنده شده، آرد و سبزیجات معطر مخلوط کنید و سرخ کنید. میتوانید از زیره هم استفاده کنید. برای طعم بهتر از سیر هم میتوانید استفاده کنید. کوکو سیب زمینی ها را بعد از خنک شدن سرو کنید. میتوانید از جعفری و گشنیز خرد شده هم برای تهیه این کوکو استفاده کنید. اضافه کردن کمی زعفران طعم بی نظیری به آن می دهد. برای سرو کوکو سیب زمینی میتوانید از گوجه و خیارشور استفاده کنید.
27. سالاد اندونزی
کاهو، کلم قرمز، هویج رنده شده، ذرت، نخود فرنگی و کشمش را با سس مایونز و آبلیمو مخلوط کنید. میتوانید از سیب زمینی پخته شده هم استفاده کنید. برای طعم بهتر از ماست هم میتوانید استفاده کنید. سالاد اندونزی را قبل از سرو در یخچال بگذارید. میتوانید از انار هم برای تهیه این سالاد استفاده کنید. اضافه کردن ژامبون خرد شده به این سالاد آن را خوشمزه تر می کند. تزئین سالاد اندونزی با جعفری خرد شده جلوه زیبایی به آن می بخشد.
28. املت رولتی
تخم مرغ را با کمی شیر و نمک و فلفل مخلوط کنید و در تابه پهن کنید. وقتی کمی سفت شد، روی آن پنیر پیتزا، فلفل دلمه ای و قارچ بپاشید و رول کنید. میتوانید از ژامبون هم استفاده کنید. برای طعم بهتر از سبزیجات معطر هم میتوانید استفاده کنید. املت رولتی را برش بزنید و سرو کنید. میتوانید از سس گوجه فرنگی هم برای این املت استفاده کنید. اضافه کردن پیاز داغ به این املت آن را خوشمزه تر می کند. تزئین املت رولتی با جعفری خرد شده جلوه زیبایی به آن می بخشد.
29. دسر ماست و میوه
ماست یونانی یا خامه ای را با میوه های خرد شده (توت فرنگی، موز، انگور) و عسل مخلوط کنید. میتوانید از گرانولا هم استفاده کنید. برای طعم بهتر از مغزهای خرد شده هم میتوانید استفاده کنید. دسر ماست و میوه را قبل از سرو در یخچال بگذارید. میتوانید از میوه های فصلی هم برای تهیه این دسر استفاده کنید. اضافه کردن کمی دارچین طعم بی نظیری به آن می دهد. تزئین دسر ماست و میوه با نعناع تازه جلوه زیبایی به آن می بخشد.
30. اسلایس هندوانه با پنیر فتا و نعنا
هندوانه را به صورت اسلایس های مثلثی برش بزنید و روی آن پنیر فتا و نعنای تازه بگذارید. میتوانید از روغن زیتون و سرکه بالزامیک هم استفاده کنید. برای طعم بهتر از فلفل سیاه هم میتوانید استفاده کنید. اسلایس هندوانه را بلافاصله سرو کنید. میتوانید از خیار هم برای تهیه این پیش غذا استفاده کنید. اضافه کردن پیاز قرمز خرد شده به آن طعم جالبی می بخشد. به جای پنیر فتا میتوانید از پنیر هالومی گریل شده هم استفاده کنید.







یک دیدگاه