آشپزی خانگی آسان: ۱۶ تجربه ارزشمند از نی نی سایت
این ایدهها حاصل تجربیات مادرهای باتجربه توی نی نی سایت هستن که با کمترین امکانات و زمان، غذاهای خوشمزه و مقوی برای خانوادهشون آماده میکنن.
- 🔵مرغ ترش فوری: مرغ رو با رب انار، گردو آسیاب شده و سبزیجات معطر تفت بدید و بذارید آروم بپزه.
- 🔵املت پیتزایی: املت ساده درست کنید و روش قارچ، فلفل دلمهای و پنیر پیتزا بریزید و بذارید پنیر آب بشه.
- 🔵ماکارونی یک قابلمهای: همه مواد ماکارونی (ماکارونی، گوشت چرخکرده، پیاز، رب، ادویه) رو با هم توی یه قابلمه بریزید و بذارید بپزه.
- 🔵کوکو سبزی با سبزی خشک: اگه سبزی تازه ندارید، از سبزی خشک استفاده کنید. طعمش عالی میشه!
- 🔵خوراک لوبیا با کنسرو: کنسرو لوبیا رو با کمی پیاز داغ و ادویه تفت بدید.
- 🔵کتلت بدون گوشت: سیب زمینی آبپز، پیاز رنده شده، تخم مرغ و آرد نخودچی رو مخلوط کنید و کتلت درست کنید.
- 🔵عدسی سریع: عدس رو با پیاز داغ و ادویه بپزید. میتونید از سیب زمینی نگینی هم استفاده کنید.
- 🔵میرزا قاسمی رژیمی: بادمجونها رو توی فر کبابی کنید تا روغنش کمتر بشه.
- 🔵سالاد الویه با سیب زمینی پخته: سیب زمینی رو به جای آبپز کردن، بخارپز کنید تا طعمش بهتر بشه.
- 🔵سوپ جو فوری: از جو پرک استفاده کنید تا سوپتون زودتر آماده بشه.
- 🔵شنیسل مرغ با آرد سوخاری پانکو: مرغ رو توی آرد سوخاری پانکو بغلتونید تا خیلی ترد بشه.
- 🔵سیب زمینی تنوری با ادویه: سیب زمینی رو به شکل دلخواه برش بزنید و با ادویه های دلخواهتون (پاپریکا، آویشن، پودر سیر) توی فر تنوری کنید.
- 🔵خورشت قیمه بادمجان فوری: از لپه از قبل خیس خورده استفاده کنید و بادمجون ها رو جدا سرخ کنید و در اواخر پخت به خورش اضافه کنید.
- 🔵کشک بادمجان رژیمی: بادمجان ها رو به جای سرخ کردن کبابی یا گریل کنید.
- 🔵کوکوی سیب زمینی با پنیر پیتزا: سیب زمینی رنده شده، تخم مرغ، آرد و پنیر پیتزا را مخلوط و سرخ کنید.
- 🔵نیمرو با طعم متفاوت: به نیمرو کمی سبزیجات معطر خرد شده مثل شوید یا جعفری اضافه کنید.

این فقط یه شروع کوچیکه! با یه کم خلاقیت و حوصله، میتونید غذاهای خونگی خوشمزه و متنوعی رو خیلی سریع و آسون درست کنید.
فراموش نکنید که طعم و مزه غذای خونگی، با هیچ فستفودی قابل مقایسه نیست.
امیدواریم این ایدهها بهتون کمک کنه تا آشپزی خانگی رو آسونتر و لذتبخشتر تجربه کنید!
آشپزی خانگی آسان: خلاصه تجربه ها از نی نی سایت
ایده های سریع و خوشمزه برای شام
یکی از کاربران نی نی سایت پیشنهاد داده بود برای شام های فوری، کوکو سیب زمینی رو امتحان کنید. می تونید سیب زمینی رو رنده کنید، با تخم مرغ و ادویه مخلوط کنید و سریع توی تابه سرخ کنید. یه ایده دیگه، املت با سبزیجات باقی مونده است. هر چی سبزیجات دارید رو خرد کنید و با تخم مرغ تفت بدید. هم سریع آماده میشه و هم کلی ویتامین داره. بعضی ها هم پیشنهاد دادن پاستا با سس گوجه فرنگی و کمی پنیر پیتزا یه شام سریع و دلچسبه. نون و پنیر و گردو هم که همیشه یه انتخاب سریع و سالمه. سالاد الویه هم یه گزینه عالیه، مخصوصا اگه از شب قبل سیب زمینی و تخم مرغ رو آبپز کرده باشید. میتونید از کنسرو لوبیا هم برای یه شام سریع و مقوی استفاده کنید. عدسی هم یه شام ساده و مغذیه که خیلی راحت درست میشه.
ترفندهای آشپزی برای صرفه جویی در وقت
آشپزی خانگی آسان: خلاصه تجربیات نی نی سایت
یه کاربر نوشته بود که سبزیجات رو به صورت خرد شده و بسته بندی شده توی فریزر نگه می داره.اینطوری هر وقت خواست می تونه سریع ازشون استفاده کنه.یه خانم دیگه پیشنهاد داده بود که حبوبات رو به صورت پخته شده توی فریزر نگه دارید.اینطوری دیگه لازم نیست ساعت ها برای پختنشون وقت بذارید.بهرهگیری از زودپز هم یه راه عالی برای صرفه جویی در وقته.خیلی از غذاها رو میشه توی زودپز خیلی سریعتر پخت.برای اینکه پیاز موقع خرد کردن اشک آدم رو در نیاره، قبلش چند دقیقه بذاریدش توی فریزر.برای اینکه برنجتون شفته نشه، قبل از پختن چند بار با آب سرد بشوریدش.
برای اینکه کیکتون پف کنه، تخم مرغ ها رو خوب هم بزنید و از بکینگ پودر تازه استفاده کنید.
برای اینکه گوشتتون نرم بشه، قبل از پختن با یه چکش مخصوص گوشت بکوبیدش.برای جلوگیری از پاشیدن روغن هنگام سرخ کردن، قبلش ماهی تابه رو خوب گرم کنید و از روغن کافی استفاده کنید.
1. راز طعم بهشتی کتلت: سیب زمینی پخته یا خام؟
یکی از بحثهای داغ نی نی سایت، راز خوشمزگی کتلت بود.بعضیها معتقد بودن سیب زمینی پخته کتلت رو نرم و لطیف میکنه، در حالی که عدهای دیگه سیب زمینی خام رنده شده رو ترجیح میدادن و میگفتن باعث میشه کتلت منسجمتر بشه و وا نره.راه حل پیشنهادی این بود که ترکیبی از هر دو رو امتحان کنید!نصف سیب زمینی پخته و نصف خام رنده شده، معجزه میکنه.یه ترفند دیگه هم اضافه کردن پیاز رنده شده و آب گرفته شده به مخلوط کتلت بود که از وا رفتن کتلت جلوگیری میکرد.
تخم مرغ هم نباید زیاد باشه، چون کتلت سفت میشه.
یک عدد کافیه.ادویه مناسب هم خیلی مهمه!نمک، فلفل، زردچوبه و کمی پودر سیر، طعم کتلت رو فوق العاده میکنه.سرخ کردن با حرارت ملایم هم از سوختن کتلت جلوگیری میکنه و باعث میشه مغز پخت بشه.
2. قورمه سبزی جا افتاده: فوت و فن مادرانه
قورمه سبزی یکی از غذاهای محبوب ایرانیه، اما جا انداختنش قلق داره. نی نی سایتی ها کلی تجربه در این مورد به اشتراک گذاشتن. اولین نکته، تفت دادن درست سبزیه. سبزی باید خوب سرخ بشه تا رنگش تیره بشه، اما نسوزه. دوم، بهرهگیری از گوشت مناسبه. گوشت گوسفندی با استخوان، طعم قورمه سبزی رو خیلی بهتر میکنه. لوبیا چیتی هم باید از شب قبل خیس بخوره تا نفخش گرفته بشه و زودتر بپزه. لیمو عمانی رو هم نیم ساعت قبل از سرو غذا اضافه کنید تا تلخ نشه. حرارت ملایم و زمان پخت طولانی، راز جا افتادن قورمه سبزیه. حداقل 4-5 ساعت زمان بدید. کمی شنبلیله خشک هم عطر و طعم قورمه سبزی رو بینظیر میکنه.
3. ته چین قالبی: ترفندهای طلایی
ته چین قالبی، یه غذای شیک و مجلسیه، اما درست کردنش ممکنه یکم سخت باشه. اعضای نی نی سایت تجربیات خودشون رو در این زمینه به اشتراک گذاشتن. اولین نکته، انتخاب قالب مناسبه. قالب نچسب بهترین گزینه است. دوم، چرب کردن کامل قالب با روغن و کره است. این کار باعث میشه ته چین به راحتی از قالب جدا بشه. سوم، مخلوط کردن زرده تخم مرغ، ماست چکیده و زعفران با برنجه. این مخلوط باید کاملا یکدست باشه. چهارم، لایه بندی درست برنج و مرغه. ابتدا یک لایه برنج، بعد مرغ و بعد دوباره برنج. پنجم، فشار دادن برنج با قاشق تا منسجم بشه. ششم، پخت ته چین با حرارت ملایم در فر یا روی گاز. اگه روی گاز میپزید، حتما از شعله پخش کن استفاده کنید. بعد از پخت، اجازه بدید ته چین کمی خنک بشه و بعد از قالب جدا کنید.
4. کوکو سبزی خوشمزه و پفکی: نکات مهم
کوکو سبزی یه غذای سریع و آسونه، اما رعایت چند نکته باعث میشه کوکوی شما خوشمزه تر و پفکی تر بشه. اولین نکته، خرد کردن ریز سبزیه. هر چه سبزی ریزتر باشه، کوکو لطیف تر میشه. دوم، بهرهگیری از سبزی تازه و معطره. سبزی خشک کوکو رو خوشمزه نمیکنه. سوم، اضافه کردن مقدار کمی آرد به مخلوط کوکو. آرد باعث میشه کوکو منسجم تر بشه و وا نره. چهارم، بهرهگیری از بکینگ پودر. بکینگ پودر باعث میشه کوکو پفکی بشه. پنجم، سرخ کردن کوکو با حرارت ملایم. حرارت زیاد باعث میشه کوکو بسوزه و داخلش خام بمونه. اضافه کردن گردو و زرشک هم به کوکو، طعم اون رو فوق العاده میکنه.
5. عدس پلو مجلسی: ترفندهای خوشمزگی
عدس پلو یه غذای مقوی و خوشمزهس که به روشهای مختلفی پخته میشه.در نی نی سایت، تجربیات مختلفی برای تهیه یه عدس پلوی مجلسی به اشتراک گذاشته شده.اولین نکته، خیساندن عدس از چند ساعت قبل پخت هست.این کار باعث میشه عدس بهتر بپزه و نفخ کمتری داشته باشه.دوم، تفت دادن پیاز داغ فراوان و طلایی رنگه.پیاز داغ، طعم عدس پلو رو بینظیر میکنه.سوم، بهرهگیری از گوشت چرخ کرده یا مرغ ریش ریشه.گوشت، عدس پلو رو مقوی تر و خوشمزه تر میکنه.چهارم، اضافه کردن کشمش و خرما به عدس پلو.
کشمش و خرما، طعم شیرین و ملسی به عدس پلو میدن.
پنجم، دم کردن عدس پلو با حرارت ملایم.این کار باعث میشه عدس پلو خوب جا بیفته و ته دیگ خوشمزه ای داشته باشه.اضافه کردن زعفران دم کرده به عدس پلو هم، عطر و طعم اون رو دوچندان میکنه.
6. سوپ جو خوشمزه: راز و رمزها
سوپ جو یه غذای سبک و مقویه که برای سرماخوردگی و بیماری خیلی مناسبه. نی نی سایتیها کلی تجربه برای تهیه یه سوپ جو خوشمزه دارن. اولین نکته، بهرهگیری از جو پرک یا جو پوست کنده است. جو پرک زودتر میپزه. دوم، تفت دادن جو با پیاز و سیر رنده شده. این کار باعث میشه سوپ خوش طعم تر بشه. سوم، اضافه کردن هویج، سیب زمینی و جعفری خرد شده به سوپ. این سبزیجات، سوپ رو مغذی تر میکنن. چهارم، بهرهگیری از آب مرغ یا عصاره مرغ. آب مرغ، طعم سوپ رو خیلی بهتر میکنه. پنجم، پخت سوپ با حرارت ملایم تا جو و سبزیجات کاملا بپزن. اضافه کردن خامه یا شیر به سوپ هم، طعم اون رو غلیظ تر و خوشمزه تر میکنه.
7. میرزا قاسمی اصیل گیلانی: فوت و فن
میرزا قاسمی یه غذای ساده و خوشمزه گیلانیه که طرفدارای زیادی داره. در نی نی سایت، دستورهای مختلفی برای تهیه این غذا وجود داره. اولین نکته، کبابی کردن بادمجان ها روی زغاله. این کار باعث میشه طعم دودی و خاصی به میرزا قاسمی بده. دوم، پوست گرفتن بادمجان ها و ساطوری کردن اونهاست. سوم، تفت دادن سیر رنده شده با روغن. سیر، عطر و طعم میرزا قاسمی رو فوق العاده میکنه. چهارم، اضافه کردن بادمجان های ساطوری شده به سیر و تفت دادن اونها. پنجم، اضافه کردن گوجه فرنگی رنده شده به مواد و پخت اونها با حرارت ملایم. در آخر، اضافه کردن تخم مرغ به مواد و پخت اون تا سفت بشه. برای خوشمزه تر شدن میرزا قاسمی، میتونید از فلفل سبز تند هم استفاده کنید.
8. ماکارونی خوشمزه: راز و رمزها
ماکارونی یه غذای پرطرفداره که میشه اون رو به روشهای مختلفی درست کرد. در نی نی سایت، کلی نکته برای تهیه یه ماکارونی خوشمزه وجود داره. اولین نکته، انتخاب ماکارونی با کیفیت خوبه. دوم، پخت ماکارونی در آب جوش و نمک. ماکارونی نباید خیلی نرم بشه. سوم، تهیه یه سس خوشمزه. برای تهیه سس میتونید از گوشت چرخ کرده، پیاز، سیر، فلفل دلمه ای، قارچ و رب گوجه فرنگی استفاده کنید. چهارم، تفت دادن مواد سس با روغن. مواد سس باید خوب تفت داده بشن تا طعمشون آزاد بشه. پنجم، مخلوط کردن ماکارونی پخته شده با سس و دم کردن اونها با حرارت ملایم. برای خوشمزه تر شدن ماکارونی، میتونید از ادویه های مختلف مثل آویشن، پودر سیر و فلفل استفاده کنید.
9. آش رشته جا افتاده: نکات کلیدی
آش رشته یه آش سنتی ایرانیه که تو مناسبت های مختلف پخته میشه. نی نی سایتی ها برای پخت یه آش رشته خوشمزه، نکات مهمی رو به اشتراک گذاشتن. اولین نکته، خیساندن حبوبات از شب قبل پخت هست. این کار باعث میشه حبوبات بهتر بپزن و نفخ کمتری داشته باشن. دوم، بهرهگیری از سبزی آش تازه و معطره. سوم، پخت حبوبات و سبزی آش با هم. این کار باعث میشه طعم مواد به خورد هم بره. چهارم، اضافه کردن رشته آش به آش در اواخر پخت. رشته آش نباید زیاد بپزه چون خمیر میشه. پنجم، تهیه پیاز داغ، سیر داغ و نعناع داغ فراوان. این مواد، طعم آش رو بینظیر میکنن. در آخر، تزیین آش با کشک، پیاز داغ، سیر داغ و نعناع داغ.
10. کباب تابه ای خوشمزه: ترفندها
کباب تابه ای یه غذای سریع و آسونه که خیلی از افراد اون رو دوست دارن. اعضای نی نی سایت تجربیات خودشون رو در این زمینه به اشتراک گذاشتن. اولین نکته، بهرهگیری از گوشت چرخ کرده با کیفیت خوبه. دوم، اضافه کردن پیاز رنده شده و آب گرفته شده به گوشت چرخ کرده. پیاز باعث میشه کباب نرم و آبدار بشه. سوم، اضافه کردن ادویه های مختلف مثل نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر به گوشت چرخ کرده. چهارم، ورز دادن گوشت چرخ کرده به مدت 10 دقیقه. ورز دادن گوشت باعث میشه کباب منسجم تر بشه. پنجم، پهن کردن گوشت چرخ کرده در تابه و پخت اون با حرارت ملایم. برای خوشمزه تر شدن کباب تابه ای، میتونید از فلفل دلمه ای خرد شده و گوجه فرنگی هم استفاده کنید.
11. استانبولی پلو خوش عطر و طعم
استانبولی پلو یه غذای ساده و خوشمزه ست که معمولا با گوجه و سیب زمینی تهیه میشه. نکات طلایی برای پخت یک استانبولی پلوی خوش عطر در نی نی سایت:اولین نکته، تفت دادن پیاز نگینی خرد شده تا طلایی بشه. دوم، اضافه کردن گوشت چرخ کرده (اختیاری) و تفت دادن اون تا تغییر رنگ بده. سوم، اضافه کردن گوجه فرنگی نگینی خرد شده و رب گوجه فرنگی و تفت دادن تا رنگ رب باز بشه. چهارم، اضافه کردن سیب زمینی نگینی خرد شده و برنج شسته شده به مواد. پنجم، اضافه کردن آب جوش به اندازه ای که یک بند انگشت بالاتر از سطح برنج باشه و اضافه کردن نمک و فلفل. در آخر، وقتی آب برنج کشیده شد، دم کردن پلو با حرارت ملایم تا کاملا پخته بشه. برای عطر و طعم بهتر میتونید از کمی دارچین و زیره هم استفاده کنید.
12. کدو پلو شیرازی: طعم متفاوت
کدو پلو شیرازی یه غذای سنتی و خوشمزه است که با کدو حلوایی و ادویه های معطر تهیه میشه. نکات کلیدی از نی نی سایت:اولین نکته، خرد کردن کدو حلوایی به صورت نگینی و تفت دادن اون با کمی روغن تا نرم بشه. دوم، پختن برنج به صورت کته یا آبکش. سوم، در صورت تمایل، تفت دادن کمی گوشت چرخ کرده با پیاز و ادویه. چهارم، مخلوط کردن کدو حلوایی تفت داده شده، برنج پخته شده و گوشت چرخ کرده (در صورت استفاده). پنجم، اضافه کردن ادویه های معطر مثل دارچین، زیره، هل و گلاب به مخلوط برنج. در آخر، دم کردن پلو با حرارت ملایم تا کاملا جا بیفته. تزئین با خلال پسته و بادام هم میتونه کدو پلو رو زیباتر کنه.
13. خوراک لوبیا چیتی خوشمزه و نفاخ نبودن
خوراک لوبیا چیتی یه غذای ساده و مقوی است که طرفداران زیادی داره. برای جلوگیری از نفخ و داشتن یک خوراک لوبیا خوشمزه، این نکات رو از نی نی سایت بخونید:اولین نکته، خیساندن لوبیا چیتی از ۲۴ ساعت قبل و تعویض چندین باره آب اون. دوم، تفت دادن پیاز نگینی خرد شده با کمی روغن تا طلایی بشه. سوم، اضافه کردن رب گوجه فرنگی و تفت دادن اون تا رنگ رب باز بشه. چهارم، اضافه کردن لوبیا چیتی خیس خورده و پخته شده به مواد. پنجم، اضافه کردن آب جوش و ادویه های لازم (نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن) و پختن خوراک لوبیا با حرارت ملایم تا کاملا جا بیفته. در آخر، برای طعم بهتر میتونید کمی آبلیمو یا سرکه هم به خوراک اضافه کنید. اضافه کردن یک عدد سیب زمینی کوچک هم باعث غلیظ تر شدن خوراک میشه.
14. خورشت قیمه بادمجان مجلسی
خورشت قیمه بادمجان یه خورشت خوشمزه و مجلسیه که ترکیبی از طعم قیمه و بادمجان سرخ شده است. نکات مهم برای تهیه یه خورشت قیمه بادمجان عالی از نی نی سایت:اولین نکته، خیساندن لپه از چند ساعت قبل پخت. دوم، سرخ کردن بادمجان ها و کنار گذاشتن اونها. سوم، تفت دادن پیاز نگینی خرد شده با گوشت قیمه تا تغییر رنگ بدن. چهارم، اضافه کردن رب گوجه فرنگی و تفت دادن اون تا رنگ رب باز بشه. پنجم، اضافه کردن لپه، آب جوش و ادویه های لازم و پختن خورشت با حرارت ملایم تا گوشت و لپه کاملا بپزن. در آخر، نیم ساعت قبل از سرو، بادمجان های سرخ شده رو به خورشت اضافه کنید تا طعم بگیرن. اضافه کردن زعفران دم کرده در اواخر پخت، عطر و طعم خورشت رو دوچندان میکنه.
15. کتلت گوشت و سویا: یک انتخاب مقرون به صرفه
کتلت گوشت و سویا یه گزینه خوب و اقتصادی برای وعده های غذایی است. این ترکیب میتونه هم خوشمزه باشه و هم مقدار گوشت مصرفی رو کاهش بده. تجربیات نی نی سایتی ها:اولین نکته، خیساندن سویا در آب گرم به مدت حداقل نیم ساعت و آبگیری کامل اون. دوم، چرخ کردن سویا به همراه گوشت چرخ کرده. سوم، رنده کردن پیاز و گرفتن آب اضافی اون. چهارم، مخلوط کردن گوشت، سویا، پیاز رنده شده، تخم مرغ و ادویه های لازم. پنجم، ورز دادن مواد به خوبی و شکل دادن کتلت ها. سرخ کردن کتلت ها در روغن داغ با حرارت ملایم تا طلایی بشن. اضافه کردن سیب زمینی رنده شده هم میتونه کتلت رو نرم تر کنه.
16. دلمه برگ مو: با طعم ملس و خوشمزه
دلمه برگ مو یه غذای خوشمزه و مجلسی است که در فصل بهار و تابستان طرفداران زیادی داره. برای داشتن دلمه های خوشمزه با طعم ملس، این نکات رو از نی نی سایت بخونید:اولین نکته، انتخاب برگ موهای جوان و تازه. دوم، خیساندن برنج و لپه از چند ساعت قبل. سوم، تفت دادن پیاز داغ فراوان و اضافه کردن سبزی دلمه (تره، جعفری، شوید، نعناع و پیازچه) به اون. چهارم، اضافه کردن گوشت چرخ کرده، برنج و لپه خیس خورده به سبزی ها و تفت دادن مواد با هم. پنجم، اضافه کردن ادویه های لازم (نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین و زیره) و رب انار یا آبغوره به مواد. پیچیدن مواد در برگ مو و چیدن دلمه ها در قابلمه. در آخر، اضافه کردن آب و شکر به دلمه ها و پختن اونها با حرارت ملایم تا کاملا پخته و جا بیفتن.






